English Dutch French
  • Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

F

e

e

d

b

a

c

k

Grenzeloos Internet

Vanaf 15 juni 2017 mogen telecomproviders geen roamingkosten meer in rekening brengen in andere EU-landen. Nu al lanceert comm-co voor de binnenvaart een roamingvrij internet abonnement met eindeloos 4G-toegang aan boord in combinatie metongekend grote internetbundels: van 50 tot 200 Gb per maand.
 
Het in de binnenvaart gespecialiseerde bedrijf licht de achtergrond toe: “De vraag naar internet aan boord neemt steeds meer toe, niet alleen voor privé doeleinden, maar ook voor het updaten van software en het uitwisselen van data. Binnenvaartondernemers lopen daardoor steeds vaker aan tegen de beperkingen van de op dit moment verkrijgbare internet bundels van 5 Gb tot 10 Gb. Deze volstaan steeds vaker niet meer voor het mobiele kantoor aan boord.”

Image result for Unlimited internet

SImpel en goedkoper
 
De enorme bundels van comm-co maken daar een eind aan. Ook is het vanwege het weg gaan van de roamingkosten in het nieuwe abonnement niet langer nodig aan de grens te wisselen van SIM-kaarten. Dat maakt het internetten aan boord eenvoudiger en ook goedkoper.
 
Grenzeloos internet biedt toegang in alle EU-landen, inclusief IJsland, Zwitserland, Noorwegen en Liechtenstein. Het abonnement kent geen meerjarige abonnementsduur; de opzegtermijn is één maand. Ook zijn er geen aansluitkosten of andere eenmalige kosten. (Het 1e jaar gelden er aansluitkosten!)
 
Image result for Grenzeloos internet
 
140 uur Netflix kijken
 
Met het nieuwe grenzeloos abonnement krijgt de binnenvaartondernemer in heel Europa internettoegang via de snelste mobiele 4G-netwerken van gerenommeerde netwerken, zoals dat van KPN. Er is keuze uit  internetbundels van 50 Gb (100 euro), 100 Gb (175 euro) en 200 Gb (325 euro) per maand.
 
100 Gb is voldoende om 140 uur Netflix, RTL XL of Uitzending Gemist te kijken. Of bijna 2.400 uur muziek te streamen via bijvoorbeeld Spotify, meer dan 1.000 keer per dag Facebook te checken. 400.000 minuten bellen met WhatsApp kan ook. (Dat is veel meer dan er in één maand zitten.)

 

Latest News

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 42 countries around the globe.