English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Computers

Computers
Comm-Co Computer is niet merkgebonden en biedt daarom de keuze uit vele merken desktop-computers, notebooks en professionele randapparatuur. De Comm-Co Computer deskundigen hebben een ruime, maar kritische selectie gemaakt uit een groot aanbod van tientallen merken. Compaq, Apple, Toshiba en Packard Bell en ook Dell computer zijn merken die u altijd in ons assortiment vindt.

Webcam
Op de meeste moderne computers kan een zgn. 'webcam' aangesloten worden. Dit is een camera die gemonteerd wordt bovenop de monitor, en waarmee een bewegend beeld wordt vastgelegd van degene die voor de monitor zit. Op deze manier is bijvoorbeeld videoconferencing mogelijk, een soort telefoneren met beeld. Ook kunnen boodschappen die middels de webcam zijn ingesproken als bestand worden opgeslagen, waarna deze via een e-mail verstuurd kunnen worden.

ADSL Modems & Routers

Sinds enkele jaren is er veel veranderd op het gebied van internet. Veel mensen zijn van een inbel-verbinding naar Breedband Internet gegaan. Wij gaan natuurlijk met u mee en hebben een selectie van de beste Modems en Routers samengesteld die  u een goede bescherming bieden tegen hackers, en hackpogingen diverese internet wormen, en andere ongewenste scam/malware.

Ultra Plat Kleurenscherm
dat vervolgens elk jaar weer wat groter is geworden, zodat er tegenwoordig al 15" modellen leverbaar zijn. Op dit moment kennen we 3 typen portable schermen. Het standaard STN scherm, dit scherm is vaak de keus als de prijs de doorslag geeft. Dit scherm heeft een kleine "kijkhoek" dat wil zeggen dat de gebruiker recht achter zijn scherm moet zitten om een goed beeld te krijgen. Tevens is de opbouw van het scherm langzaam zodat bewegende beelden vaak een waas achterlaten.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.