English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Inspectiecamera voor leidingen met verhoogd explosie risico

Camera-inspectiesystemen huren voor inspectie van installaties met een explosie risico.
De camera of video-borescoop wordt in diverse industrieën toegepast. Zowel voor de heersende risico klasse, ATEX Zone 2, 1 of zone 0, bieden wij systemen.
Camera's met duwkabels van 60- of 100 meter of de industriële video-endoscoop met een invoerslang (probe) van 3 meter voorzien van een bestuurbare tip.  

 

Uit wat kunt u kiezen?

iRis XT video-borescoop

De iRis XT is een explosieveilige industriële video-endoscoop om inspecties uit te voeren in een ATEX Zone 2-omgeving

De video-endoscoop type iRis XT 46-30 biedt de mogelijkheid om in ATEX omgeving visuele inspecties op afstand uit te voeren. De borescoop is voorzien van flexible probe met een uitwendige diameter van 6mm en een werklengte van 3 meter. De tip van de probe is 360° bestuurbaar.

Het systeem is voorzien van 5" TFT monitor en beeldopname op SD-kaart. In het beeld wordt tijd en datum weergeven en eventueel kan ook tekst in beeld worden toegevoegd. 
Doordat het systeem is uitgevoerd met een verwisselbare Li-Ion accu is het gemakkelijk en flexibel inzetbaar.

 
 
Het is geschikt voor ATEX zone 2 volgens: II 3 G Ex ic nA IIC T4 Gc-25°C ≤ Ta ≤ +45°C
 
 

Pearpoint Flexiprobe P374

ATEX explosieveilige camera voor inspecties van leidingen in Zone 0- omgeving.

Intrinsiekveilig camera-inspectiesysteem

Pearpoint P374 Mini Flexiprobe is een compact camera-inspectiesysteem voor intrinsiek- veilig inspecteren van o.a. pijpleidingen vanaf 25mm; robuuste metalen haspel met 61 meter gecombineerde duw-/signaalkabel, camera waterdicht tot 11 bar; geïntegreerde kleurenmonitor met videocomputer/control unit en videotekstschrijver voor het weergeven van afgelegde afstand en teksten in het beeld; aansluitingen voor videorecorder of digitale beeldopslag; werkt op een voedingsspanning van 100-240VAC of 12VDC.

Camera gecertificeerd voor Zone 0, Ex "d" Groep IIB T6

 

Pearpoint P571EX Flexicoiler

De P571Ex Flexicoiler is een ATEX explosieveilige inspectiecamera om inspecties uit te voeren in een Zone 1-omgeving

De p571Ex met P455 camera is Ex "d" Groep IIB T3 gecertificeerd. De robuuste haspel is voorzien van 100 meter duwkabel. De P455 TwinView camerakop heeft 2 camera's met ledverlichting in de behuizing. Een camera om voorwaarts te kijken en een tweede roterende camera om zijwaarts te kijken. Ideaal voor inspectie van bijvoorbeeld lasnaden, zijaansluitingen en meer.

De camera heeft een uitwendige diameter van 59 millimeter en is waterdicht tot 11 bar. De TwinView camerakop heeft geen extern bewegende delen en is daardoor zeer robuust. Het eenvoudig te transporteren systeem heeft een geïntegreerde LCD-monitor met video en tekstverwerker voor weergave in beeld van tekst, tijd, datum en de nauwkeurige teller voor de afgelegde afstand. Voor de industrie is het camerasysteem een flexibel en veelzijdig instrument.

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.