English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Sony eBook

`

Word interactief met uw eBook-bibliotheek

Met de Reader Touch Edition™ neemt u uw favoriete boeken overal met u mee. De Reader is zeer licht, dun en intuïtief en heeft een 6-inch aanraakscherm dat u de indruk geeft dat u van papier leest voor een complete interactieve leeservaring, of u nu naar uw werk reist, thuis bent of op reis bent.


Onderweg honderden boeken meenemen

Weet u ook nooit welke boeken u moet meenemen voor op reis? U kunt nu honderden eBooks tegelijk meenemen, dus u hoeft nooit meer te kiezen! De Reader is lichter dan een gewone paperback, biedt ruimte aan honderden titels en past met gemak in uw zak of tas om overal mee naar toe te nemen.

Schrijf notities en markeer passages

Bestudeert u een echte klassieker of is uw oog op iets interessants gevallen? Met de Reader Touch Edition™ kunt u interactief met uw eBooks en documenten aan de slag. Sla pagina's om met één enkele tik, schrijf opmerkingen met het virtuele toetsenbord, markeer tekst met de stylus en tik tweemaal op een woord op het scherm om de betekenis te achterhalen.

Muziek luisteren terwijl u leest

Pak uw favoriete eBook erbij, ga in een luie stoel of in het zonnetje zitten en zet de hoofdtelefoon op. Kom even helemaal tot ontspanning en luister muziek via uw Reader terwijl u een boek leest. Het apparaat biedt ondersteuning voor vele populaire indelingen zoals mp3- en AAC-audiobestanden.

 

Lezen onder elke hoek, zelfs in zonlicht

Het beeld is dankzij de zeer geavanceerde schermtechnologie prettig voor het oog. De leesbaarheid wordt verder vergroot doordat er vijf verschillende lettergrootten mogelijk zijn. Dankzij het E Ink® Vizplex™-scherm lijkt het alsof u van papier leest. Omdat het scherm niet is verlicht en niet trilt, kunt u uren achtereen lezen, zelfs bij direct zonlicht en onder vrijwel elke hoek.De Sony eBook is leverbaar in 2 modellen, PRS-300 en PRS-600.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.