English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Bespaar op uw telefoonkosten

Bespaar op uw telefoonkosten ‘vast naar mobiel en/of mobiel naar vast’
Vast/mobiele integratie is een hot topic op dit moment. Veel grote fabrikanten spreken erover en veel eindgebruikers vragen ernaar. Bij veel bedrijven zijn de kosten van vast naar mobiel en/of mobiel naar vast behoorlijk.

Met de AS54xx GSM-Interface is het mogelijk om besparingen vanaf de mobiele telefoon naar de zaak te realiseren. De AS54xx GSM-box wordt gekoppeld aan de ISDN-telefooncentrale. In de GSM-box zitten twee of meer SIM-kaarten, waarvan gebruik wordt gemaakt voor gesprekken met mobiel. In plaats van uw werknemers in te laten bellen op het hoofdnummer van de zaak, laat u ze nu inbellen op het mobiele nummer van de AS54xx. Inbellen op de AS54xx kan goedkoper zijn dan inbellen naar het vaste nummer van de zaak, doordat u gebruik maakt van de lagere groepstarieven. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen.

Doordat de GSM-Interface gekoppeld wordt aan de telefooncentrale en gebruikt maakt van SIM-kaarten, belt u rechtstreeks via het GSM-netwerk en vermijdt u dure 'interconnectietarieven'. Dit geldt natuurlijk ook als u uw vaste nummer laat doorschakelen naar mobiel. Hierdoor is het altijd goedkoper om via een GSM-Interface te bellen van vast naar mobiel.
Maar de AS54xx GSM-ISDN Interfaces kunnen meer. Besparen met belbundel-abonnementen, besparingen van mobiel internationaal naar vast (via callback), van mobiel naar vast (via dialling-in) en van mobiel naar internationaal zijn ook mogelijk.
De tarieven voor bellen met een GSM vanuit het buitenland naar Nederland zijn schrikbarend hoog. Onderzoek heeft aangetoond dat deze tarieven vaak twee keer zo hoog zijn als gesprekken vanuit Nederland naar een GSM in het buitenland. De hoge roamingkosten die mobiele operators doorberekenen dragen ertoe bij dat deze ‘verborgen kosten’ in stand worden gehouden.

Om te kunnen besparen op deze gesprekskosten, heeft de AS54xx GSM-Interface een callback functionaliteit. Doordat deze GSM-box ook al ingezet kan worden om te besparen van vast naar mobiel, kan er met de AS54xx nu dubbel bespaard worden.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.