English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

PDA

PDA PDF Afdrukken E-mail
In enkele jaren tijd is de PDA zeer populair geworden.
De laatste ontwikkeling is de smart phone bijvoorbeeld de Qtek 2020 (zie onder) of de MDA van T-Mobile. Deze Personal Digital Assistent, ook wel organizer’ genoemd, is een elektronische zakagenda met onnoemelijk veel functies en mogelijkheden. Een goede PDA beschikt over het juiste geheugen om een veelheid aan afspraken, telefoonnummers en allerhande notities op te slaan.

Er zijn globaal drie soorten PDA’s: de ‘gewone’ palmtops met een LCD schermpje en een paar knoppen voor de basishandelingen. De bediening geschiedt voornamelijk met een speciaal pennetje.

Dan zijn er de handheld PC’s die voorzien zijn van een klein toetsenbord en de GSM-handhelds die gecombineerd zijn met een GSM telefoon. Ook naar het besturings- systeem is er onderscheid te maken tussen de diverse merken PDA’s. De bekendste is Palm OS, dat zo’n vijf jaar geleden voor de Palm computers ontwikkeld is. Voor dit systeem zijn zeer veel shareware programma’s via Internet te downloaden. Voor degenen die de gegevens in hun PDA graag willen synchroniseren met hun PC thuis of op kantoor is een PDA met Windows Pocket PC een optie. Dit systeem is door Microsoft speciaal ontwikkeld voor PDA’s en is het een Microsoft compatibele systeem.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.