English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

Dean mobile met onepro handleiding

1. starten met dean mobile
2. dean mobile in het buitenland
3. voicemail
4. verlies of diefstal
5. handige telefoonnummers

 

1. starten met dean mobile
1.1 direct beginnen met bellen en sms'en
1. Kijk in de handleiding van uw toestel om te zien welke simkaart u nodig heeft Kijk in de handleiding van uw toestel om te zien welke simkaart u nodig heeft:        een nano-, micro- of een normale simkaart. Druk de juiste simkaart uit de pas en plaats de simkaart in uw telefoon. In de handleiding van uw telefoon staat        beschreven hoe u uw simkaart kunt plaatsen. Zet daarna uw toestel aan.
2. Toets de 4-cijferige pincode in, deze staat op uw simkaartpas (de kunststofkaart waarin uw simkaart is geleverd). Wij adviseren u om deze pincode direct             aan te passen. In de handleiding van uw telefoon vindt u meer informatie over het wijzigen van uw pincode.
3. De simkaart is nu aangemeld. U kunt vanaf nu bellen, gebeld worden en sms’en. Mms wordt niet ondersteund door dean one.

Bewaar de simkaartpas goed: hierop staat naast uw pincode ook uw pukcode. Uw pukcode heeft u nodig als u drie keer een verkeerde pincode heeft ingetoetst.

1.2 direct beginnen met internetten

De internetinstellingen worden normaal gesproken automatisch gepushed middels een sms bericht, wanneer u de simkaart in uw toestel plaatst en uw toestel aan heeft gezet. Het is mogelijk om de instellingen, met betrekking tot internet, later nogmaals per sms te ontvangen of om deze zelf handmatig in te stellen. Hierna zullen beide mogelijkheden uitgelegd worden.

Internet instellingen per sms ontvangen:
1. Ga naar de volgende website: http://ota.deanone.nl.
2. Selecteer uw type telefoontoestel.
3. Maak een keuze voor de door u gewenste instellingen.
4. Na bevestiging en het invoeren van uw mobiele nummer, ontvangt u de juiste instellingen per sms.

Internet handmatig instellen:
iOS
1. Druk op de knop "instellingen".
2. Druk op de knop "Mobiel netwerk".
3. Druk op "Opties mobiele data".
4. Druk op de knop "Mobieledatanetwerk".
5. Vul bij Mobiele data - APN het volgende in: internet.mvno.mobi"De rest kunt u leeg laten behalve als u uw iPhone als persoonlijke hotspotwilt gebruiken. Vul      dan ook bij persoonlijke hotspot - APN "internet.mvno.mobi" in.
6. Druk op de knop "terug" om uw instellingen op te slaan.

Android
1. Druk op de knop "instellingen".
2. Druk op de knop "meer instellingen".
3. Druk op de knop "Mobiele netwerken".
4. Druk op de knop "namen toegangspunten".
5. Hier selecteert u internet.mvno.mobi Als deze optie beschikbaar is, bent u klaar. Indien deze optie niet beschikbaar is, opent u het menu door de menu knop      in te drukken. In dit menu maakt u een nieuw toegangspunt aan.
6. Vul bij naam en APN het volgende in: "internet.mvno.mobi" U kunt de instellingen opslaan door op de “terug” knop te drukken.

Windows
1. Veeg het dashboard scherm naar links om de menuopties zichtbaar te maken.
2. Druk op de knop “settings”.
3. Druk op de knop “mobile network”.
4. Druk op de knop “add internet APN”.
5. Vul bij APN het volgende in: internet.mvno.mobi De rest kunt u leeg laten.
6. Druk op de “opslaan” knop om de instellingen op te slaan.

Voor het instellen van e-mail op uw toestel, verzoeken wij u om contact op te nemen met uw telecombeheerder en/of hosting provider.
 
2. dean mobile in het buitenland
2.1 bellen en sms'en in het buitenland
Bellen en sms’en in het buitenland is standaard geactiveerd op uw simkaart. Als u dit wilt deactiveren of weer wilt activeren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one.
Wanneer u een nummer in het buitenland wilt bellen, begin dan altijd met “+” en het landnummer, gevolgd door het netnummer zonder “0”. Bijvoorbeeld: +33386-123456.

2.2 internetten in het buitenland
In het geval dat u in het buitenland onverhoopt geen verbinding kan maken met het internet, kan dat veroorzaakt worden doordat de zogenaamde “APN-instellingen” onjuist staan. Om alsnog gebruik te maken van uw internet in het buitenland, moet u uw APN-instellingen wijzigen naar: internet.mvno.mobiHoe u die kunt instellen, vindt u bij 1.2 Direct beginnen met internetten.
Voor meer informatie over het aanpassen van deze instelling op uw toestel, verwijzen wij u naar onze website www.deanone.nl.
 
3. voicemail
3.1 voicemail
Uw voicemail staat standaard aan. Bel 1233 om uw voicemailberichten af te luisteren en de instellingen te wijzigen. Om uw voicemail in het buitenland te kunnen beluisteren, dient u van te voren in Nederland een voicemailcode in te stellen.
3.2 voicemail in het buitenland
Om uw voicemail in het buitenland te kunnen beluisteren, moet u in Nederland eerst een voicemailcode hebben ingesteld. Zonder deze instelling is het niet mogelijk om uw voicemail in het buitenland te beluisteren. Bel 1233 en volg de instructies om uw voicemailcode in te stellen. Vanuit het buitenland belt u +31689991133 om uw voicemailberichten te beluisteren.
 
4. verlies of diefstal
Bent u uw telefoon of simkaart kwijt? Of is uw telefoon of simkaart gestolen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van dean one (bel 088-5005000), zodat uw simkaart geblokkeerd kan worden. Ook buiten kantoortijd kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one om uw simkaart te laten blokkeren.
 
5. handige telefoonnummers

Voicemail beluisteren
Nederland: 1233
Vanuit het buitenland: +31689991133

Klantenservice
Nederland: 088-5005000
Vanuit het buitenland: +31885005000

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 42 countries around the globe.