English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

MOVE CityCarGo Van

MOVE CityCarGo Van

 

 

MOVE CityCarGo Van

DE VEELZIJDIGE KRACHTIGE ELEKTRISCHE VAN VOOR PROFESSIONELE GEBRUIKERS

De Move CityCarGo VAN is de oplossing voor elektrisch rijden met maximale inhoud.
In elke werkomgeving waar vervoer nodig is dat snel en droog op plaats van bestemming moet zijn.

De VAN is een tweezitter, is standaard voorzien van airco; ideaal in de zomer, elektrische ramen een Mp5 systeem (boardcomputer) met stereo soundsysteem, achteruitrijcamera, gps, bluetooth en usb aansluiting en heeft een laadruimte van : LXBXH (KUB)

Dankzij de compacte afmetingen van deze Van en 2 versie’s 45 km (brommobiel) en 80 km (geel) is de Move VAN  geschikt voor het vervoeren van uw producten in een afgesloten laadruimte.

De onafhankelijke vering en het remsysteem (4 remschijven) bieden de bestuurder en de medepassagier veel comfort

Niet voor niets is de VAN zeer gewild bij koerier, transportbedrijven, restaurants, supermarkt en food bezorgers, gemeenten, werkvoorzieningschappen, veilingen, interne transportbedrijven, attractie en vakantieparken, campingbeheerders, hoveniers, natuurbeheer, golfbanen, bouwbedrijven en winkelketens met meerdere winkels in een  centrum, horecagelegenheden, klusbedrijven en zelfstandige ondernemers die actief zijn in hun eigen werkomgeving in de stad of het dorp waar men werkzaam is.

De innovatieve sterke elektrische krachtbron is een automaat met een laag geluidsniveau en zich aanpast aan haar berijder. Het ‘tanken’/opladen werkt via een robuuste eenvoudige 230V stekker, hiervoor heeft u geen speciale laadpaal of voorziening nodig. Opladen bij uw bedrijf via het normale stroomnet. Na 4 uur is de VAN voor 80 procent alweer opgeladen na 6 uur 100 procent.

Nieuwsgierig? Wilt u alles weten over deze ideale Move VAN? Vraag direct een gratis proefrit aan bel 040-2407031. Wij maken voor u een afspraak met 1 van onze professionele Move Dealers wanneer het u schikt.

De toekomst is elektrisch van A naar B.

Met een Move City Cargo VAN rijdt u nu al milieubewust, in uw werkomgeving geruisloos voorop!

 

Uitrusting

De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm en afleveringsbeurt.. Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.

De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm, Metallic kleuren en afleveringsbeurt.
PlusPakket: Airco en Zonnescherm, tegen meerwaarde van: € 590,00

Te bestellen in de kleuren: blauw, bruin, paars, rood, wit, geel, zwart.

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 8 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kun je genieten van de vrijheid die de CityCar je geeft. De CityCarGo PickUp en Van zijn uitgerust met een krachtige onderhoudsvrije Lithium accu.

Veiligheid

Veilig is de CityCar en CityCarGo PickUp zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze CityCar en CityCarGo PickUp en Van te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag dit voertuig uiteraard ook besturen.

 

 

:Link product https://move.al/winkel/brommobiel/move-citycargo-van-2/

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.