English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

Panasonic lanceert Toughbook-as-a-Service

Panasonic lanceert in samenwerking met digitale dienstverlener Econocom ‘Toughbook-as-a-Service’ (TaaS). De service maakt het mogelijk om robuuste tablets, handhelds en notebooks tegen een vast maandelijks bedrag af te nemen. De nieuwe service maakt de Toughbooks en Toughpads van de fabrikant toegankelijker en betaalbaarder voor meer bedrijven.

TaaS betreft een end-to-end-abonnement waarbij bedrijven voor de duur van drie jaar in vaste maandelijkse schijven betalen voor hun Toughbooks of Toughpads. Of een bedrijf de hardware nu onmiddellijk aanschaft of in abonnementsvorm afneemt, de prijs blijft hetzelfde. Met de abonnementsformule ligt de initiële kost evenwel lager en kan de investering worden gespreid.

Verder biedt een TaaS-abonnement volgens het technologieconcern drie jaar (uitbreidbare) garantie, helpdeskondersteuning en andere diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzamelen, recycleren en wissen van data aan het eind van de gebruikscyclus van het apparaat. Ook randapparatuur, zoals vehicle mounts, docking stations, softwareapplicaties en accessoires, kunnen renteloos aan het abonnement worden toegevoegd.

 

 

 

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.