English Dutch French
  • Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

F

e

e

d

b

a

c

k

Reparatie & Herstel

Bij Comm-Co staat kwaliteit zeer centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, maar ook op het gebied van service en de technische ondersteuning. We voeren reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf dit is geen probleem. Hierbij gebruiken wij originele of hoogwaardige alternatieven. Bij Comm-Co staat kwaliteit centraal niet alleen in de producten die we verkopen, maar ook op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Business to business is beperkt tot 1 jaar garantie excl de verzendkosten vice versa.

Door een korte reparatietijd en de mogelijkheid om bij Comm-Co uw producten in te leveren, krijg u van ons wat u mag verwachten. Het maken van een afspraak is niet nodig. Tijdens de openingstijden ben u altijd welkom in ons bedrijf..


Wat doet u als er iets mis lijkt te zijn met uw Apple product?

* Zet uw product aan en uit. Gaat uw Mac niet uit, gebruik dan de aan/uitknop en houdt deze ingedrukt tot de Mac uitgaat. Wilt uw iPad, iPhone, iPod niet uitgaan? Houd dan de home en sleep button tegelijk ingedrukt, tot uw apparaat herstart.

* Op de support pagina's van Apple vind u voor veel problemen tips en mogelijke oplossingen. Onderin dit artikel vind u de link naar deze support pagina’s.

* Kom u er alsnog niet uit, dan is het verstandig AppleCare Support te bellen alvorens naar de winkel te komen. Een van de Apple medewerkers zal u dan uitgebreid te woord staan: 0800 - 02 01 581 (lokaal tarief).

* Kom u er met AppleCare niet uit, dan vertellen zij u wat de mogelijkheden zijn. Doorgaans verwijzen ze u door naar een servicepunt in de buurt. u bent altijd bij ons welkom om u product in te komen leveren. 

 


Wat zijn de reparatiemogelijkheden bij Comm-Co?

* Reparatie aan Apple-producten binnen en buiten garantie, ongeacht de winkel van aanschaf. Onze medewerkers kunnen u voorzien van meer informatie omtrent de mogelijkheden specifiek voor jouw problemen en/of klachten.

* Reparatie aan alle producten die bij Comm-Co zijn aangeschaft en door een fabricagefout defect zijn geraakt, binnen garantietermijn. Neem een bon/factuur (het garantiebewijs) mee bij bezoek aan ons bedrijfl.


Wat zijn de servicemogelijkheden bij Comm-Co ?

Doorgaans worden vrijwel al deze servicemogelijkheden aangeboden vanuit het bedrijf zelf, waardoor de totale serviceduur op maximaal enkele werkdagen ligt. Informeer bij ons bedrijf naar de mogelijkheden, duur en kosten van de service.


Garantiedekking

Wanneer uw product binnen de garantietermijn defect raakt, kunnen we vaak zonder extra kosten excl verzendkosten service en reparaties aanbieden. Op uw oorspronkelijke factuur vindt u tot wanneer u recht hebt op garantie. Daarnaast is de garantiedekking ook afhankelijk van de staat van u product en de winkel van aanschaf. Ben u de factuur kwijt, dan kun u op basis van uw serienummer controleren wat de garantietermijn op uw product is. Controleer hier de Apple service- en supportdekking op jouw device. Business to business is beperkt tot 1 jaar garantie excl de verzendkosten visaversa.

iphone 6s repairFind my iPhone controle !!!

Controleer voor u een iPhone, iPad, Apple Watch of iPod Touch inlevert ter reparatie eerst of ‘Activeringsslot’ is uitgeschakeld. Klik hier voor hoe u dit het beste kunt doen. Wanneer u dit niet doet, kunnen onze technici mogelijk geen service voor het apparaat leveren. u kunt dat hier doen. Meer informatie over dit activeringsslot vind u hier.

Extra garantieprogramma

Het kan zijn dat uw Apple product een probleem kent dat door een fabricagefout ontstaat en daardoor buiten de standaard garantie alsnog wordt gerepareerd. Hieronder vind u de link naar de Apple website met alle door Apple erkende problemen.

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 42 countries around the globe.