English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Brackets SMS plafond

  SMS Flatscreen CH ST

sms_flatscreen_ch_st_blackscreen

 De SMS Flatscreen CH ST is een elegante houder voor zwaardere schermen. Een stevige en betrouwbare constructie is gecombineerd met een klassiek ontwerp dat perfect samensmelt met elk interieur. Ondanks de betrouwbare constructie laat de CH ST nog steeds complete bewegingsvrijheid toe. Je kan het scherm naar voren bewegen en naar elke kant draaien. De lengte van de stang is ook verstelbaar. Bezoekers zullen de houder beschouwen als een fantastisch object.

SMS Flatscreen CH STD600/1150/1450/2000

Een dubbel zo goed ontwerp dat twee schermen kan dragen op dezelfde standaard. Net als de meeste plafond producten, kan je het scherm draaien om de beste kijkhoek te creëren. Allebei de schermen kunnen gedraaid worden zodat er op elke hoek van de kamer naar gekeken kan worden. Een geweldige manier om twee schermen tegelijkertijd te activeren. De houder kan een maximum gewicht van 200 kg dragen. Perfect voor een wachtkamer of andere open gelegenheden als je er van houdt om twee programmas te bekijken.

SMS Flatscreen CFH ST3000

De SMS Flatscreen CFH ST3000 heeft geen muur nodig om opgehangen te worden. Deze plafond-naar-vloer houder zet uw presentatie in het middelpunt van de belangstelling. Een stijlvolle houder dus, wat drie schermen horizontaal of twee schermen verticaal kan zetten.

De houder kan een maximum gewicht van 200 kg dragen.

SMS Flatscreen CM ST400/800/1200/1800 sms_flat_cmst_big

 De SMS Flatscreen CM ST ondersteunt maximaal vier middelzware schermen die niet aan het plafond vast hoeven te zitten. Dit is een uiterst mooie en elegante plafond-houder die goed recht doet aan uw beeld. Net zoals de meeste houders kunnen de schermen gedraaid worden om de beste kijkhoek te creëren. De SMS Flatscreen CM ST heeft ook de mogelijkheid om een combinatie van schermen en planken te bevestigen aan de houder om meerdere beeld-mogelijkheden te verwezenlijken.

 

SMS Flatscreen CL ST400/800/1200/1800

De SMS Flatscreen CL ST kan zes lichtere schermen ondersteunen, hangend onder het plafond. Dit is een mooie en elegante houder die veel bekijks gaat trekken. Hier is ook een combinatie van schermen en planken mogelijk om meerdere mogelijkheden voor uw display te creëren.

SMS Flatscreen CL VST sms_flatscreen_cl_vst_side

De SMS Flatscreen CL VST is een leuke plafond houder voor lichtere schermen. Het ondersteunt schermen tot 15 kg. Deze houder is beschikbaar in vele verschillende lengtes en past daarom dus bij de meeste plafond hoogtes. De SMS Clamp kan worden vastgezet op de SMS Flatscreen CL VST.

 

 

SMS Flatscreen CL FST

De SMS Flatscreen CL FST is de nieuwste plafond houder voor schermen tot en met 15 kg. Dit is een zeer elegante houder die schermen tot 80 graden voorwaards kan laten draaien. Je kan het scherm dus bijna naar beneden laten hangen. De SMS Flatscreen CL FST is een lust voor het oog en tegelijkertijd ook een houder met veel functies.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.