English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Blackberry Navigatie Systemen

 Navigatie voor de Blackberry

blackberrynav

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig zijn er al verscheidene Blackberry navigatie oplossingen beschikbaar.  Deze bieden de mogelijkheid om interessante locaties in de buurt op te zoeken en te navigeren naar een bestemming. Het gebruik van een GPS-ontvanger is optioneel, maar verbetert de prestatie wel. Hiervoor is een NMEA compatible Bluetooth GPS-ontvanger noodzakelijk en een BlackBerry met Bluetooth nodig, dus niet op de BlackBerry 7230. Ook moet de BlackBerry handheld minimaal BlackBerryOS 4 hebben.

 

De software haalt de geografische gegevens via een data-verbinding binnen (GPRS). Er hoeft dus geen kaartmateriaal in de Blackberry geladen te worden. Gesproken instructies ontbreken overigens.

Ondersteuning is er voor:
# De BeNeLux
# United Kingdom
# Meeste van west Europa


RSIC zorgde voor de eerste Europese Blackberry navigatie oplossing met GPS ondersteuning, genaamd de Berryvine Companion. Deze nieuwe applicatie functioneert op alle BlackBerry 7000 serie modellen met BlackBerry OS 4.0
of hoger en biedt extra functionaliteit, indien gecombineerd met een NMEA compatible Bluetooth GPS antenne, waaronder dus navigatie! Voor meer informatie en een proefversie van de Berryvine Companion:
http://blackberry-links.com/berryvine-companion.html

Ook KPN heeft reeds een oplossing beschikbaar. KPN OpWeg, een gps-navigatie-uitbreiding voor de BlackBerry. KPN is hiermee de eerste operator in Nederland die een navigatie-oplossing voor de BlackBerry biedt.

KPN OpWeg biedt gebruikers op de BlackBerry, naar eigen zeggen, altijd de beste route, omdat gebruik wordt gemaakt van online kaarten en actuele verkeers- en adresinformatie in één geïntegreerde oplossing. Hiermee wilt KPN zich onderscheiden van andere routeplanners: de geboden informatie is altijd up-to-date.

De navigatieoplossing is geschikt voor de BlackBerry 7130 en 8700 en het abonnement op KPN OpWeg kost € 8,95 per maand. Het gps-uitbreidingspakket kost € 109,25. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Voor meer informatie: http://www.kpnopweg.com

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.