English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Mio introduceert hip GPS systeem, de H610


Mio Technology Europe maakt vandaag bekend dat de H610 GPS-PDA een internationale designprijs heeft toegewezen gekregen door het Chinese iF Design Committee. De H610 is het eerste GPS systeem dat speciaal is ontworpen voor de vrouw van vandaag. Casual, trendy en vooral functioneel!

De H610, een stijlvol en licht model dat met een 2,7” touchscreen is uitgerust, wordt met twee uitwisselbare deksels geleverd.

Het apparaat is uitgerust met de nieuwste MioMap v3-navigatiesoftware en de recentste wegenkaarten van 24 Europese landen van Tele Atlas. Naast het aanbod standaardfeatures biedt het apparaat ook navigatiemogelijkheden op het terrein, waarschuwt het de gebruiker bij de nadering van flitspalen, kan het in een wandel- en fietsmodus worden ingesteld, etc.

“Wie op de huidige markt succesvol wil zijn, moet technologie en design met elkaar weten te combineren,” aldus Marketing Manager Leo Exter van Mio Technology Europe. “Bij Mio Technology zorgen we er niet alleen voor dat onze producten de recentste navigatietechnologie en heel wat waar voor hun geld bieden, maar besteden we ook heel wat aandacht aan het design. Want uitgerekend met dit aspect onderscheiden we ons van de concurrentie.”

De H610 beschikt niet alleen over GPS-features, maar kan ook dienst doen als fotoviewer, gameconsole, MP3-speler (tot 17 uur autonomie) en video-player.

Andere nuttige extra’s zijn de vooraf geïnstalleerde WorldMate-software die plaatselijke weersinformatie verstrekt, vreemde valuta in realtime omrekent en informatie geeft over maten en belcodes.

De H610 beschikt over 1 GB geheugencapaciteit voor foto's, muziek en/of videobestanden. Met behulp van een standaard SD/MMC-kaart kan die capaciteit tot 4 GB worden uitgebreid.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.