English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

Pioneer AVIC-D3: inbouwnavigatie met perfecte integratie

Prestaties en prijs houden elkaar in evenwicht.

Voortbouwend op zijn ervaring met dubbel DIN-multimediasystemen voor in de wagen komt Pioneer nu met een nieuw model dat als een bom zal inslaan in de autowereld. De AVIC-D3 kan rekenen op uitstekende prestaties, een scherpe prijs en interessante integratiemogelijkheden in de wagen.

Het nieuwe inbouwnavigatiesysteem heeft sterke gelijkenissen met het topmodel van Pioneer, de AVIC-HD1BT. Dit laatste product heeft wel een ingebouwde harde schijf, maar was door zijn prijskaartje niet voor iedereen weggelegd. Ook de integratiemogelijkheden waren niet zo makkelijk als nu met de AVIC-D3.

Pioneer AVIC-D3

 
Die eenvoudige integratie in de wagen is de hoofdreden achter de ontwikkeling van de AVIC-D3. Zo heeft Pioneer montagekaders voor meer dan 300 auto's voorzien, voor een naadloze inbouw. Van meer dan 250 auto's is de stuurbediening aansluitbaar. Tot slot kan de toetsenverlichting van het navigatiesysteem perfect afgesteld worden op de dashboardverlichting - meer dan 32000 verschillende kleuren zijn mogelijk en van 8 automerken zijn de kleuren al voorgeprogrammeerd. Het openingsscherm en de achtergronden van de menu's kunnen van een persoonlijke toets worden voorzien in de vorm van een jpeg-afbeelding.

Een nieuw dvd-mechanisme zorgt voor sneller lezen van de informatie op de schijfjes en kan voortaan ook DivX-films afspelen, naast de gangbare formaten als cd, dvd, mp3, aac en wma. Eén dvd-schijfje is zo goed voor meer dan 70 uur muziek of 10 uur film. Het gebrek aan een ingebouwde harde schijf is makkelijk op te lossen door een iPod of iPod-video aan te sluiten (via de optionele module CD-I200). Een andere module (CD-UB100) laat toe muziek van een usb-stick te beluisteren en te bedienen. Het AV-gedeelte wordt aangevuld door een 4x50W Mosfet versterker en een FM RDS-tuner.

Voordelen inbouw
De voordelen van vast gemonteerde navigatiesystemen blijven talrijk: een snelle opstarttijd en een uitstekende routeberekening, -herberekening en stembegeleiding. Alle informatie wordt duidelijk getoond op grafisch verzorgde kaarten én via een groot aanraakscherm - 6,1-inch voor de AVIC-D3. De positiebepaling van de GPS is accuraat en blijft verzekerd in de moeilijkste omstandigheden, zoals in tunnels, tussen hoge gebouwen, onder een dik bladerdek of bij het uitrijden van een parking.

Twee uitvoeringen
De AVIC-D3 is verkrijgbaar in een uitvoering met of zonder Bluetooth, om handenvrij te bellen. De Europese kaarten worden op twee dvd's meegeleverd, en de TMC-verkeersinformatie met flitslocaties is gratis. Beide modellen zijn ook beveiligd door een persoonlijke vraag waarop alleen de rechtmatige eigenaar het antwoord kent. RGUgbGV2ZXJhbmNpZXIgdmFuIGRpdCBwcm9kdWN0IGlzIFBpb25lZXIgQmVsZ2ll

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.