GTranslate

English Dutch French German
    • The reCAPTCHA wasn't entered correctly. Please try it again.

F

e

e

d

b

a

c

k

TomTom Beste Koop en beste getest in Consumentenbond-test

Amsterdam, 14 juli 2006 – Europa’s best verkochte draagbare navigatie systeem TomTom ONE, en de nieuwe TomTom GO ontvangen in de Consumentenbondgids van deze maand respectievelijk het predicaat ‘Beste Koop’ en het beste testoordeel.

TomTom ONE komt in de categorie van producten met Benelux kaarten op nummer 1 met de meeste punten en onvangt hiervoor het predicaat ‘Beste Koop’.

TomTom GO 710 ontvangt de meeste punten en hiermee het beste testoordeel in de categorie van producten met Europese kaarten.

TomTom GO 910, het enige draagbare navigatiesysteem ter wereld met kaarten van Europa, Amerika en Canada eindigt hoog in aantal punten en laat daarmee alle andere merken achter zich.

De nieuwe GO-reeks blijkt een uitermate compleet en gebruiksvriendelijk draagbaar navigatiesysteem en scoort met name hoog op essentiële navigatie features zoals GPS ontvangst, snelheid, gebruiksaanwijzing en gesproken instructies.

“Het testoordeel van de Consumentenbond bevestigt de betrouwbaarheid en volledigheid van onze gehele reeks producten”, zegt Alexander Ribbink, Chief Operating Officer van TomTom. “De Consumentenbond is een belangrijke graadmeter als het gaat om de kwaliteit van consumentenproducten. Veel aankoopbeslissingen hangen af van hun oordeel. We zijn zeer verheugd dat de Consumentenbond zo’n grote waardering heeft uitgesproken over meerdere producten van TomTom.”

In totaal zijn 8 producten getest, waarvan 3 TomTom producten. De volledige testresultaten zijn terug te lezen in de Consumentengids van juli (28 juli in de winkel) en op www.consumentenbond.nl (inlogcode vereist).

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.