English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

TomTom introduceert nieuwe TomTom ONE serie

TomTom introduceert vandaag de twee opvolgers van de TomTom ONE. Ze passen in elke broekzak en kunnen gemakkelijk worden meegenomen van het ene voertuig naar het andere. Ondanks de compacte afmetingen (96mm breed x 82mm hoog x 25mm diep) is het beeldscherm van dezelfde grootte en kwaliteit als bij de eerdere versie. De nieuwe modellen zijn licht van gewicht (slechts 174 gram) en hebben een fraai ontwerp.

“TomTom ONE is onder Europese consumenten één van de populairste elektronische gebruiksvoorwerpen”, zegt Harold Goddijn, Chief Executive Officer van TomTom. “De nieuwe TomTom ONE serie is TomTom’s meest aantrekkelijke instapmodel en maakt de belofte van TomTom, om navigatie toegankelijk te maken voor iedereen, waar.”

Gebruikers hebben toegang tot alle PLUS diensten van TomTom, inclusief TomTom Flitslocaties, TomTom Verkeersinfo en TomTom Weer, maar ook up-to-date informatie over de gesteldheid van het wegoppervlak en de nieuwe dienst TomTom Buddies. De bestuurder kan gebruik maken van TomTom HOME, een gratis softwareapplicatie voor op de PC of Mac. TomTom HOME stelt gebruikers in staat om content te beheren, gemakkelijk routes te plannen, stemmen te downloaden, verkeersinfo op te vragen en kaarten te installeren om de TomTom op elk moment zo up-to-date mogelijk te houden.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.