English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Apple Time Capsule backups

Iedereen weet dat je regelmatig back-ups moet maken, maar er zijn maar weinig mensen die dat ook echt doen. De angst om je gegevens kwijt te raken kan een drijfveer zijn om toch netjes te back-uppen, maar vanaf nu heb je zo'n prikkel niet meer nodig. Met Time Capsule zijn je gegevens namelijk geheel automatisch volledig beschermd. En wat helemaal mooi is: alles verloopt geheel draadloos. Als dat geen gerust gevoel geeft.

Gemaakt voor Time Machine

Time Capsule heeft een draadloze harde schijf van 500 GB of 1 TB, die speciaal is ontworpen voor Time Machine in Mac OS X Leopard. Als je in Time Machine Time Capsule instelt als back-upschijf, gaat de rest vervolgens automatisch. Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens op je computer, kan de eerste back-up naar Time Capsule de hele nacht of zelfs nog langer duren. Maar na deze eerste complete back-up worden alleen nog de wijzigingen bewaard. Allemaal geheel automatisch, draadloos en in de achtergrond. Je hoeft dus nooit meer na te denken over het maken van een back-up.

Back-ups van alle computers

Heb je meer dan één Mac in huis? Time Capsule kan een back-up maken van alle Macs met Leopard die zijn aangesloten op het draadloze netwerk. Het is dus niet langer nodig om een externe schijf aan te sluiten op elke afzonderlijke Mac waarvan je een back-up wilt maken.

Apple Time Capsule Backup

Ruimte genoeg

Time Capsule is het centrale opslagpunt voor alle back-ups. De schijf is verkrijgbaar in een grote uitvoering van 500 GB en een serveruitvoering van 1 TB, zodat je meer dan voldoende opslagcapaciteit tot je beschikking hebt. Dus of je nu van 250 of 250.000 nummers een back-up wilt maken, over het vollopen van de schijf hoef je je geen zorgen te maken. En als je dan ook nog bedenkt dat al die opslagcapaciteit is verpakt in een supersnel Wi-Fi-basisstation, dat al verkrijgbaar is vanaf €299, is dit behalve een heel veilige ook een heel voordelige oplossing.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.