English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

De Possio GRETA, de mobiele fax brievenbus voor onderweg.

Een mobiele fax waarmee ook kan worden getelefoneerd en SMS berichten kunnen worden verzonden en ontvangen. De Possio GRETA is een zeer kleine en compacte mobiele fax met daarin een ingebouwde Siemens MC55 Multiband modem die zorgt voor de mobiele communicatie.Dit garandeert dat een perfect fit en goede communicatie.

Ideaal voor beurzen, vrachtwagens, ambulances, huisartsenpost auto's, brandweer voertuigen, vertegenwoordigers, service monteurs, bouwketen, etc.
De GRETA is zeer geschikt om actuele informatie door te geven, zoals tijdskritieke documenten, vrachtbrieven, orderacceptatie enz. Ook kan men de GRETA gebruiken voor het maken van het inscannen van een document.

Wanneer u de GRETA aankoopt dient u wel over een abonnement te beschikken. Normaal krijgt u bij een abonnement alleen een Voice nummer, u kunt bij o.a. KPN, Vodafone ook een gratis Fax nummer aanvragen. Een Fax nummer heeft u nodig om de Possio in gebruik te stellen. Dus totaal dient u op 1 simkaart over 2 nummers te schikken, 1 voor Fax en 1 voor spraak! Mensen over de gehele wereld worden elke dag meer en meer mobiel. De GSM was de uitvinding die deze massale verandering van teweeg heeft gebracht. Vandaag de dag nemen we niet alleen onze mobiele telefoon overal mee naar toe maar ook onze laptop, voor zakelijke toepassingen of voor spelletjes, alsook onze muziekspelers en videospelers die tegenwoordig ook allemaal geschikt zijn voor mobiel gebruik. We werken, we communiceren en vermaken ons overal.

De moderne draadloze technieken zorgen ervoor dat professionals hun kantoor mee kunnen nemen, in de auto's, op vliegvelden, in restaurants en in hotels. GRETA is dit mobiele kantoor, want het is een: mobiele printer, kopieerapparaat, scanner, fax en telefoon. Door hem simpel aan te sluiten met een USB kabel aan de mobiele computer, waardoor de mogelijkheid er is om e-mails en contracten direct uit te printen. Scan een document en zend het direct op met uw PC. De combinatie van een mobiele computer met de Possio GRETA is een compleet kantoor, simpel in gebruik, door gebruik te maken van thermisch papier te verkrijgen bij huw dealer. Het modem/GSM-module wat gebruikt is, is een Siemens MC55 multi-band, hierdoor kan de Possio GRETA gebruik maken van ieder netwerk in de gehele wereld.
possiogreta-1-groot.jpg


- Built in Siemens GSM module
- Print and Scan to and from PC
- Attractive design
- Easy to use with functional display

De complete kant en klaar Greta Portable Fax & Printer starting kit bestaat uit:
- Possio Greta Portable Fax & Printer
- USB kabel
- 12/24 volt voertuig adapter
- montage houder voor in uw voertuig
- 2 dozen papier (12 rollen in totaal)
- USB connection

qI67qKBrzTwunBcOrvlAZncxGtTwWl473vcby7R5odhzH1tS4FcSQf96YTcKA7nP/Mc4n0jCfoQ=

Is ook aanwezig in onze shop:
http://www.comm-co.com/jm/index.php/Webshop-Prim/Diversen/De-Possio-GRETA-de-mobiele-fax-brievenbus-voor-onderweg.html

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.