English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Mobotix camera's

Mobotix ontwikkelt en produceert IP netwerkcamera’s voor gebruikersvriendelijke videosurveillance en andere zakelijke cameratoepassingen in IP-netwerken. Omdat alle functionaliteit geïntegreerd is in één behuizing, hoeft geen additionele software te worden geïnstalleerd. De camera’s zijn eenvoudig via een webbrowser te installeren en te monitoren.

Waarom Mobotix
-
Volledig browser-based
- Alle Mobotix camera’s worden standaard geleverd inclusief alle benodigde configuratie software, video-management software MxViewer en levenslang gratis firmware updates!
- Hoge resolutie van 1.3 M pixels, 12 x zo hoog als analoge CIF format systemen. 
- Mobotix camera’s hebben een geïntegreerd opslag systeem voor standaard LINUX en Windows computers.
- De Mobotix camera’s hebben geen bewegende delen, hierdoor zijn de camera’s onderhoudsvrij! 
- Lage belasting van het netwerk dankzij het gepatenteerde MxPEG streaming format. Live video en audio belasten het netwerk hierdoor minimaal: maar 1 tot 2 Mbps! Doordat (bewegings)detectie in de camera plaatsvindt, en niet op een pc, wordt het netwerk pas gebruikt indien nodig. 
- Mobotix MxPEG video streaming bevat realtime audio en intercom functies via Voice over IP (SIP) naar een webbrowser, e-mail account of mobiele telefoon. 
- Mobotix dual-night modellen geven perfecte kleuren overdag en schakelen ’s nachts automatisch over voor perfect zwart/wit beeld. 
- De Mobotix camerabehuizing is weerbestendig en direkt gereed voor montage, binnen of buiten. 
- De aansluiting is kostenbesparend dankzij één enkele kabel voor data en stroom.
-Elke camera biedt standaard toegevoegde faciliteiten voor waarneming en controle, zoals: beweging, Infra Rood (IR), geluidsopname en luidspreker.

Dankzij een groot aantal intelligente bewakingsfuncties zijn de Mobotix camera’s breed toepasbaar voor toegangscontrole en observatie in onder andere het MKB, de bouw, logistiek en transport, productie, toerisme, zorginstellingen, zuiveringsinstallaties en het bewaken van privébezittingen. Mobotix is een pionier in IP-videosurveillance en technologisch marktleider op het gebied van netwerkcamera’s in de Duitssprekende landen. In fiscaal jaar 2004/2005 boekte het bedrijf een recordgroei van ruim 44%.

qI67qKBrzTxvcNXiWHwjDjybtUu2quis1Ov1h8LV4iqL3AwvUmV1AXEceMAxTZMhr7WdOikLxyOuVHINT8Z4xZ7bvGDrqyLv27an
y0pcmBBhrVZ7qbC9HA==

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.