English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

 Sonim XP8 Smartphone

Sonim XP8 Smartphone

Sonim XP8 Smartphone integreert Walkie Talkie in Microsoft Teams


Ultra-robuuste smartphone zorgt voor naadloze Push-to-Talk-samenwerking voor eerstelijnswerkers

AUSTIN, Tex. — 15 maart 2022 — Sonim Technologies (Nasdaq: SONM) heeft vandaag aangekondigd dat de ultrarobuuste XP8-smartphone is geïntegreerd met de Walkie Talkie in Microsoft Teams-applicatie met een speciale push-to-talk (PTT)-knop — voor een enkele, veilige oplossing voor alle communicatie en samenwerking van eerstelijnswerkers.

De XP8 in combinatie met Walkie Talkie in Teams is een krachtige oplossing voor eerstelijnswerkers, werknemers die de dagelijkse werkzaamheden binnen bedrijven uitvoeren. Deze werknemers werken in een groot aantal verschillende omstandigheden en hebben directe, duidelijke en veilige communicatie nodig die wordt geleverd met een robuust apparaat met push-to-talk (PTT). Walkie Talkie in Teams op de XP8 werkt via wifi of mobiele data, waardoor werknemers in het hele bedrijf verbinding kunnen maken, inclusief werknemers in het veld of op verschillende geografische locaties.

"Frontline-medewerkers in veel sectoren zijn tot het uiterste gedreven als gevolg van de pandemie en hebben technologie nodig die wrijving vermindert door tijd te besparen, betrouwbare communicatie te bieden en de productiviteit te verbeteren", zegt John Graff, Chief Marketing Officer van Sonim. "Walkie Talkie in Teams op de Sonim XP8 gaat deze uitdaging aan door al deze mogelijkheden te combineren in één ultrarobuust apparaat dat gebruikers direct verbindt met een druk op de knop."

Onhandige, grote, tactiele en intuïtieve PTT- en volumeknoppen en bedieningselementen aan de zijkanten van de Sonim XP8 maken snelle heads-up-communicatie eenvoudig en efficiënt. Naast de toegankelijke speciale knoppen en bedieningselementen, beschikt de XP8 over ultra-luide luidsprekers en een Secure Audio Connector die problemen met de audiotransmissie voorkomt en audio-accessoires veilig op hun plaats houdt tijdens het werk.

"De integratie van Sonim met Microsoft Teams breidt ons ecosysteem voor eerstelijnsapparaten uit om eerstelijnswerkers onmiddellijke, naadloze spraakcommunicatie te bieden die essentieel is voor de productiviteit en efficiëntie", zegt Mayank Verma, Director of Product Marketing, Frontline Solutions for Microsoft Teams.

Deze nieuwe oplossing zal vanaf april algemeen beschikbaar zijn voor bedrijven om te implementeren bij eerstelijnswerkers in de productie, de gezondheidszorg, de detailhandel, de logistiek en meer.

OVER SONIM

Sonim Technologies is een toonaangevende Amerikaanse leverancier van ultrarobuuste mobiliteitsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor taakwerkers die fysiek betrokken zijn in hun werkomgeving, vaak in missiekritieke rollen. De Sonim-oplossing omvat ultrarobuuste mobiele telefoons, een reeks industriële accessoires en data- en workflowtoepassingen die gezamenlijk zijn ontworpen om de productiviteit, communicatie en veiligheid van werknemers op de werkplek te verhogen.

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.