English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

4-in-1 Car Charger laadt iPodsý en mobiele accessoires onderweg

Kensington, fabrikant van innovatieve computer accessoires, introduceert een 4-in-1 autolader voor iPod, waarmee gebruikers hun iPod kunnen opladen en synchroniseren terwijl ze tegelijkertijd accessoires, zoals FM transmitters, kunnen gebruiken.

Het apparaat laadt alle iPods met click wheel en USB-apparatuur op, zoals de iPod nano,mobiele telefoons en PDA’s, via de sigarettenaansteker. Dankzij de losse USB 2.0 kabel kan de 4-in-1 Car Charger ook thuis of op kantoor gebruikt worden om te synchroniseren of op te laden.

De lader is voorzien van een pass-through dock connector, waardoor het mogelijk is iPod-accessoires zoals FM transmitters te gebruiken, terwijl het apparaat op hetzelfde moment wordt opgeladen. Ook kunnen gebruikers met een specifieke USB kabel (niet inbegrepen) hun USB-apparatuur opladen.

“De iPod heeft slechts één poort waardoor, tot nu toe, de gebruiker moest kiezen tussen het apparaat opladen of één van de accessoires te gebruiken. Met de multifunctionele 4-in-1 Car Charger is dat probleem opgelost. We verwachten dat het, door mensen die het meeste uit hun iPod willen halen, snel gezien wordt als een echte must have,” aldus Robert de Vries, Sales en Marketing manager Benelux bij Kensington.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.