English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Sony Ericsson introduceert de Z610i

sony_ericsson_z610 Sony Ericsson kondigt de Z610i aan. Een stijlvol UMTS toestel met een goede balans tussen performance en een opvallend design. Met de gladde, spiegelende finish van de cover is de telefoon een mooie eyecatcher. Onder de cover zit het ‘magic mirror’ display verborgen, een innovatieve feature die alleen te zien is als een bericht op het display verschijnt.

Naast de special vormgevingheeft het toestel ook interessante eigenschappen. Zo heeft de clamshell een 2.0 megapixel camera en breedband UMTS connectivity. Met zijn unieke design en een keuze uit de kleuren ‘Lustre Black’, ‘Rose Pink’ & ‘Airy Blue’ is de Z610i dan ook echt een telefoon om mee gezien te worden.

Design toestel
“Het unieke design van de Z610i is geïnspireerd op de natuur. We hebben voor de eerste keer een spiegelende finish aangebracht en een verborgen display gebruikt om het gevoel van een gladde, rustige zeespiegel te creëren”, zegt Eiji Shintani van Sony Ericsson’s Creative Design Centre. “Dankzij de zogenaamde OLED technologie kunnen we het display zo inbouwen dat het de verleidelijke, reflecterende oppervlakte van de telefoon niet verstoord. De telefoon zal mede door zijn scala aan mogelijkheden een groep designliefhebbers aanspreken die geen dag zonder een multifunctioneel toestel kunnen.”

Verborgen display
Het opvallendste aan de Z610i komt te voorschijn wanneer je gebeld wordt, of wanneer je een sms of mms ontvangt. Het externe display licht op en geeft het effect alsof de informatie over de beller op de telefoon drijft.

Beauty met inhoud
Het design van de Z610i wordt aangevuld met een mooie set aan features waarmee je het optimale uit je telefoon kunt halen. Met de Picture Blog applicatie kun je snel en heel eenvoudig foto’s delen met vrienden en familie. Met maar een paar keer klikken staat een foto direct op je eigen weblog. Je hoeft alleen maar een foto te nemen met de 2.0 megapixel camera van de Z610i en de foto’s kunnen direct naar de online site worden overgebracht.

Met de Z610 i kun je ook internetten en videobellen dankzij de combinatie van UMTS en een 2.0 inch display. Mogelijkheden als push email en RSS feeds voor de meeste recente nieuwsberichten bewijzen dat de Z610i nog veel meer is dan alleen een verleidelijk uiterlijk.

Opslagcapaciteit
Met de Memory Stick Micro™ (M2™) heb je genoeg ruimte om flinke hoeveelheden foto’s, videoclips en MP3 bestanden op te slaan. Dit populaire opslagformaat is beschikbaar tot 1GB – wat inhoudt dat je zo’n 2.800 foto’s van 2.0 megapixel kunt opslaan.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.