English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

E20 video 10,6 " VoIP telefoon TANDBERG

Tandberg VOIP TelefoonDoor verregaande globalisering van het bedrijfsleven wordt persoonlijke communicatie tussen medewerkers steeds moeilijker en duurder om te organiseren. Met de E20 kunnen organisaties vanaf nu op een betaalbare manier al hun medewerkers face-to-face met elkaar verbinden om kennis met elkaar te delen en samen te werken. Gevolg: een hogere productiviteit en sterkere innovatie.

Dankzij de kwaliteit, schaalbaarheid en het design stelt de E20 een nieuwe norm binnen de industrie. De E20 is moeiteloos te integreren in elk unified communications-platform en biedt de mogelijkheid om binnen een organisatie op een veilige manier face-to-face met elkaar te communiceren. De E20 heeft de bekende functionaliteiten, zoals call transfer, message waiting en call forwarding en beschikt daarnaast over sneltoetsen voor geavanceerde VoIP telefoon en videoservices. Het 10.6 inch LCD-scherm en de 5 megapixel camera zorgen er voor dat gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal duidelijk te zien zijn. De camera is gepositioneerd op ooghoogte voor realistisch oogcontact, in tegenstelling tot het ‘kikvorsperspectief’ dat typisch is voor andere videotelefoons. Dankzij de speaker phone en handset kan de E20 ook gebruikt worden zonder beeld.

“Tijdens een economische recessie is innovatie van groot belang. Juist de bedrijven die blijven innoveren zullen er sterker uit komen. Samenwerking stuwt innovatie en bedrijven kunnen zich niet de misverstanden veroorloven die vaak ontstaan bij traditionele telefonische conversaties. Ze moeten ook steeds meer rekening houden met de kosten en het productiviteitsverlies die zakenreizen met zich meebrengen”, aldus Fredrik Halvorsen, CEO van TANDBERG. “Met de E20 kunnen werknemers op elk niveau en vanaf iedere locatie visueel met elkaar verbonden blijven. Het is efficiënter en het versnelt het nemen van beslissingen. Het is de nieuwe manier van werken.”

De E20 is, net zoals alle andere producten van TANDBERG, compatibel met alle op standaarden gebaseerde apparatuur voor videoconferencing of telepresence. Dit betekent dat ongeacht waar iemand zich bevindt, hij of zij direct face-to-face kan communiceren, of het nu is met een team in een vergaderzaal, een collega op een ander continent of met de CEO in een telepresence meeting, zonder de werkplek te verlaten.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.