GTranslate

English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Uw website in 7 stappen

 

Een website laten maken? U heeft nog geen website , uw website past niet meer bij uw bedrijf, of u wilt nieuw leven blazen in uw oude website?

De oplossing is hier.

Wij ontwikkelen uw website met behulp van het CMS ‘WordPress'. CMS staat voor Content Management Systeem. Met Wordpress kunt u snel en eenvoudig zelf aanpassingen maken aan uw website.

Comm-co ontwerpt en bouwt al geruime tijd websites. Meertalige websites, webshops, webapplicaties, we maken het allemaal. Met als prioriteit dat we het doel van de klant en de doelgroep dienen. Want de wens van de klant staat bij ons voorop.

We realiseren websites in 7 fases, afgestemd op de omvang van het project. Deze stappen zien er als volgt uit.

  1. Analyse
  2. Offerte
  3. Design
  4. Ontwikkeling
  5. Testfase & Training
  6. Lancering
  7. Promotie

 

Analyse

In een face-2-face gesprek bespreken we met welk doel de website gebouwd moet worden. Hierin gaan we uitgebreid in op hoe de bedrijfsvisie eruit ziet, en hoe kunnen we hier zo goed mogelijk op in springen. Hierna gaan we gezamenlijk met onze experts definiëren welke functionaliteiten uw website moet hebben.

 

Offerte

Na de analyse van uw wensen en benodigdheden maken wij voor u een gedetailleerde offerte, waarin alle besproken functionaliteiten , project specifieke bijzonderheden (indien van toepassing) en alle kosten op een duidelijke manier getoond worden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Design

De beleving op uw website moet natuurlijk aansluiten bij het gewenste imago van uw bedrijf en moet voldoen aan uw conversiedoel. Het design wordt gepresenteerd en opvolgend gestroomlijnd om volledig op dezelfde lijn te komen met de verwachtingen van zowel u , het conversiedoel en de doelgroep. Is het webontwerp goedgekeurd dan gaan we beginnen aan de ontwikkeling.

Ontwikkeling

Op basis van de ontwerpen wordt de technische realisatie uitgevoerd. Het CMS waarmee wij werken, is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u snel en eenvoudig zelf aanpassingen maken aan uw website.

 

Testfase & Training

Tijdens deze fase wordt uw website in een testomgeving geplaatst, zodat hij door u en door ons getest kan worden op functionaliteit. Ook word u door ons opgeleid in het gebruik van uw nieuwe site, zodat u deze ten volle kan benutten. Ook creëren wij nu voor u de basisstructuur van de site en kan de inhoud direct geplaatst worden.

 

Lancering

Na uw definitieve goedkeuring, en nadat alles van de site volledig is, wordt de website gepubliceerd op de uiteindelijke URL zodat de site door iedereen bereikbaar is.

 

Promotie

Onze websites al worden al technisch geoptimaliseerd  voor de zoekmachines, hierdoor zal de inhoud van uw website geïndexeerd worden door Google, zodat uw site vindbaar is op uw sleutelwoorden. Verder bieden we nog de bijkomende mogelijkheid om  samen met u  aan de optimalisatie van de site te blijven werken.

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.